Tervetuloa jäseneksi!

Eijsveikeiden jäsenenä saat mahdollisuuden vertaistukeen ja virkistystoimintaan. Saat neuvontaa, ajankohtaista tietoa alalta, jäsenetuja ja paljon muuta.

Toiminnassa mukana olemalla voit vaikuttaa yhdistyksen toiminnan sisältöön ja tapahtumiin.

Jäsenedut

Eijsveikeet ry:n jäsenedut

ADHD-liiton jäsenedut

Autistimiliiton jäsenedut

Aivoliiton jäsenedut

Aivoliiton jäsenenä voit ladata puhelimeesi sähköisen jäsenkortin ja sen avulla saat liiton jäsenedut.

Liittojen julkaisemat lehdet

Jäsenetuna on myös kunkin liiton julkaisema oma lehti, josta saat ajankohtaista tietoa alalta, esimerkiksi koulutuksista, sopeutumisvalmennuskursseista ja muista tapahtumista.

Jäsenmaksut

Eijsveikeet-yhdistyksen perusjäsenmaksu 33 € sisältää yhden valtakunnallisen liiton jäsenyyden valintasi mukaan. 12 €:n lisähinnalla saat yhden lisäliiton jäsenyyden. Kaikkiin kolmeen liittoon kuuluminen maksaa 57 €.

Täytä lomake

Liity jäseneksi täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Sähköpostiosoite on välttämätön ja saat siihen heti lomakkeen täyttämisen jälkeen ohjeet siitä, miten jäsenmaksu maksetaan. Emme lähetä enää erillistä laskua.

Sähköpostilla saat jatkossa tiedotteemme sähköisesti ja tiedot tapahtumista tuoreeltaan. Sähköpostiosoitteet ovat vain yhdistyksen ja valitsemasi liiton tiedotuskäyttöön, emme luovuta niitä ulkopuolisille.

HUOM! Muistathan ilmoittaa mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto@eijsveikeet.fi. Näin varmistat jäsenkirjeiden ja lehtien perilletulon. Yhdistys ei saa osoitetietojen muutoksia Digi- ja väestötietovirastolta.