Tervetuloa jäseneksi!

Eijsveikeiden jäsenenä saat mahdollisuuden vertaistukeen ja virkistystoimintaan. Saat neuvontaa, ajankohtaista tietoa alalta, jäsenetuja ja paljon muuta.

Toiminnassa mukana olemalla voit vaikuttaa yhdistyksen toiminnan sisältöön ja tapahtumiin.

Meidän omat jäsenedut näet täältä jäsenedut2021

ADHD-liiton vaihtuvat jäsenedut voit katsoa ADHD-liton nettisivuilta

Autismi- ja Aspergerliitto on neuvotellut jäsenilleen etuja Aistituote.fi-verkkokaupasta sekä majoituksista Holiday Clubin hotelleissa ja loma-asunnoissa. Lue lisää autismiliiton nettisivuilta.

Aivoliiton jäsenenä voit ladata puhelimeesi sähköisen jäsenkortin ja sen avulla saat liiton jäsenedut

Jäsenetuna on myös kunkin liiton julkaisema oma lehti, josta saat ajankohtaista tietoa alalta, esimerkiksi koulutuksista, sopeutumisvalmennuskursseista ja muista tapahtumista.

Eijsveikeet-yhdistyksen perusjäsenmaksu 30 € sisältää yhden valtakunnallisen liiton jäsenyyden valintasi mukaan. 9 €:n lisähinnalla saat yhden lisäliiton jäsenyyden. Kaikkiin kolmeen liittoon kuuluminen maksaa 48 €.

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tiedotteemme sähköisesti ja tiedot tapahtumista tuoreeltaan. Sähköpostiosoitteet ovat vain yhdistyksen tiedotuskäyttöön, emme luovuta niitä ulkopuolisille.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi toimiston sähköpostiosoitteeseen toimisto@eijsveikeet.fi. Näin varmistat jäsenkirjeiden ja lehtien perilletulon.

    Valitse liitto / liitot joihin haluat liittyä (pakollinen)
    ADHD-liittoAutismiliittoAivoliitto

    Liittymistiedot, täytä tarpeelliset kohdat halutessasi:
    Liityn ammattijäsenenä